Vinreol er gode at have til et lille lager

Kæmper du for at presse din Sauvignon i køleskabet eller din Cabernet ind i allerede fuld-til-bruser? Har du ikke plads til et dedikeret vinkøleskab eller budgettet til en dyr underjordisk vinkælder? Aldrig frygter, du har stadig valg …

Den første er at stoppe med at købe vin, som vi kan se det, er ikke rigtig en mulighed for de fleste af os. Den anden er at drikke det så meget hurtigere – og selv om det lyder fristende er det nok ikke den mest intelligente løsning. Hvilket fører os videre til det tredje valg: At investere i et smukt vinstativ, der vil holde dine flasker pæne, ryddelige og inden for rækkevidde.

Så hvad enten du er efter et kompakt design til blot en håndfuld flasker eller noget større til visning af din meget elskede kollektion, har vores udvalg af de bedste vinholdere noget for enhver smag. Fra høje gulvstående muligheder til væghængte designs eller bordplader, er der en model, der sikrer, at din vin opbevares i stil. Nu er alt hvad du behøver at gøre, sørg for at det er godt til enhver tid. Skål!

Vinreol er gode for alle at have

Bedste udendørs brand pits

Suffolk Wine Rack

Smukt fremstillet og stående 87 cm høj og 82 cm i bredde, kan dette Shaker-stil vinreol bruges som et fritstående stykke eller sammen med andre matchende møbler fra samme rækkevidde. Tilgængelig i mange forskellige farver, hvad vi virkelig kan lide om dette stykke er, at hylderne kan vendes om til den glatte side, som kan bruges som en reol, hvis du ønsker det. Geni!

Ringer alle stiljægere … på udkig efter en ikonisk vinreol? Hvis ja, kig på dette lille nummer, designet af det italienske mærke Kartell. Racket er let at montere, og består af enkelte stykker, der kan sammenføjes for at skabe forskellige formuleringer og vedhæftes til andre sæt for at skabe en større skærm. Med op til 16 flasker kommer denne rack i en række farver, herunder levende orange

Nogle gange kan det enkleste design være den mest fantastiske, med denne smukke mand en sag i point. Håndlavet af UK-baseret Hop & Peck har denne massive eg vinreol dobbelt skrog og gemmer fem flasker (eller op til 12 flasker, hvis du er glad for at stable dem). Perfekt til popping på bordet på et middagsfest, da det ikke vil tage for meget plads.

Vinreol bliver brugt mange steder

Bar områder i hjemmet har aldrig været mere populære, så vælg en vinreol, der ikke kun gemmer din vin, men også dine vinglas. Lavet af udskårne akacietræ med en base jernramme, har dette design en nødtryk, der giver det et tidskrævet look. Den (aftagelige) vinreol rummer op til 18 flasker og har en skuffe, cubbyhylde og en øverste hylde, hvorfra du kan hænge dine vinglas.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *