Vil du have gardin er i huset så vælg gardiner

Valg af gardiner er meget som at vælge tøj. Valget afhænger ikke kun af, hvad der ser godt ud, men hvad deres formål er. Masser af interiør dekorative elementer kan se fantastiske på egen hånd, men vil gardiner erne arbejde på det specifikke vindue, du ønsker at hænge dem en? Og vil det være rigtigt for aktiviteterne i dette rum? Hvad der virker i en børnehave, vil nok ikke gøre for en formel spisestue. Vi har sammensat nogle tips og tricks til at vælge de perfekte til gardinbussen er til dit hjem.

Hvert værelse er anderledes

Måske har du det samme gulvtæppe, der løber i hele huset, men at have den samme slags gardiner i hvert værelse kan ofte efterlade en masse kreative potentialer, der ikke er opfyldt. Nogle værelser har lyse og luftige gardiner, mens andre måske har brug for et tungere stof. Det afhænger af formålet med rummet og hvor meget dagligt sollys, som rummet modtager. Den anden store faktor er, hvilken farve væggene er og hvilke møbler du har. Det er vigtigt at sørge for, at alle farverne i lokalet supplerer hinanden for at undgå en uhyggelig sammenstød.

Ifølge indretningsarkitekterne på Decorlove er en god måde at tilføje et funktionsstykke til ethvert rum ved at tilføje et lyst gardin med smukt draperi. Gardinbussen kan nemt løfte et rums farver og få det til at føles større og lysere, men det er vigtigt at tage hensyn til stoffet, farverne og det særlige gardiner system for at sikre, at det passer bedst til.

Vælg de rigtige gardiner og stil

Hvis du vil have gardiner i stedet for at skille sig ud, skal du vælge noget, der er lidt mørkere end væggene, eller en subtil skygge, der allerede er en del af rummet. Et fint print kan også fungere, hvis vinduerne ikke er den dominerende funktion i rummet.

Valg af det rigtige stof

Stoffer tilbyder en anden fantastisk vifte af valg, når det kommer til at hente gardiner, er til dit hjem. Ifølge Alice Guercio, næstformand for amerikansk gardiner producent Kravet, er linned, faux silke og fløjl de bedste valg, da de hænger bedst og falder smukt. Faux silke er hårdere end den rigtige ting, såvel som billigere, så det kan være en god mulighed, hvis du tager dit budget i betragtning.

At vælge en stofstil afhænger også af stilen på det rum, den skal hænge i. En tung fløjl brokade er naturligvis ikke egnet til et barns soveværelse og bør opbevares til mere formelle rum som spisestuen eller gangen. Lyse udskrifter fungerer bedst i veloplyste rum og de mindre formelle dele af huset, såsom familieværelse og køkken.

Beslutning om gardiner ens funktion

Hvad vil du have gardiner et til at gøre? Er dens formål at blokere lys, eller har du brug for det at være gennemskinneligt, så det kan lade igennem så meget lys som muligt? Vil du have det til at skabe privatliv ved at afskærme værelset fra gaden eller naboerne? For eksempel, hvis du lægger gardiner, er på et billedvindue, vil du have dem lette og nemme at åbne, så du kan læne dig tilbage og nyde den smukke udendørs udsigt.

Hvad skal du være opmærksom på ved gardinbussen

Selvfølgelig vil du i nogle situationer både have lyst og skygge, privatliv og udsigt. I så fald skal du sandsynligvis bruge en tynger drapering, der kan stå åben, med en ren, lysere nuance af stof bagved det, så der stadig kan være noget lys ind i løbet af dagen.

Mange dele af Australien har et varmt eller helt tropisk klima. Gardiner er er en fantastisk måde at holde varmen ude og stadig gøre det muligt for dig at nyde fordelene ved aircondition. Specielt designet “termisk gardiner er” kan gøre det modsatte om vinteren ved at holde varmen inde. Opvarmning og afkøling vil ofte gøre et tungt gardin omkostningseffektivt, hvis det hjælper med at isolere et vindue, der ellers ville være et stort afløb på et behageligt indendørs miljø.

Typisk foreslår designere at hænge gardiner estangen 15 cm over vinduet, men i nogle værelser kan en mere dramatisk effekt opnås med en højere stang. Det afhænger af vinduets størrelse og loftets højde. Ideelt set bør gardiner stangen og gardiner strække sig 10 til 20 centimeter ud over vinduets sider.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *