Vælg forskellige køkkenbordplader

Hvis du leder efter en måde at forbedre værdien og kvaliteten af ​​dit hjem, men kun kan tackle et enkelt projekt, er opgradering af køkkenbordpladerne i dit køkken en fantastisk vej at gå. Uanset dit budget har du råd til at spruce op i køkkenet, hvilket gør dit hjem smukkere og mere værdifuldt.

Nye køkkenbordplader er en nem opgradering, du kan tackle enten dig selv eller med en professionel hjælp – og du har mange forskellige muligheder for at opfriske dit køkkens overflader. Dagens mest populære bordpladematerialer kommer i brede arrays af stilarter, størrelser, designs og priser, hvilket betyder at du kan give dit hjem en dramatisk ansigtsløftning uden at bryde banken.

Kvarts kan lyde som et dyrebart materiale, men når du taler om køkkenbordplader, refererer kvarts typisk til konstrueret sten. Dette menneskeskabte materiale indeholder ca. 93 procent kvartsmaterialer, der er brudt i stykker og derefter blandet sammen med harpikser og farvning. Og det er et utroligt populært valg for boligejere på udkig efter stilfulde køkkenbordplader til en lav pris: For nogle få år siden overgik kvarts granit som det mest populære materiale til køkkenbordplader ifølge National Kitchen and Bath Association.

Se de bedste køkkenbordplader der er at finde

En grund husejere vender sig til kvarts? Det er hårdt og holdbart, hvilket betyder, at kvarts er en investering, der vil stå tidstesten. Kvarts er næsten uigennemtrængeligt for pletter, herunder dem fra sure fødevarer – og ingen fugemasse er påkrævet for at holde dine køkkenbordplade ser perfekte ud i de kommende år.

Til forskel fra kvarts er granit ren, natur sten. Det giver et helt unikt design, der er svært at slå, dets udseende dannet af vejr, jord og århundreder af tid. Dette materiale var det mest populære bordpladevalg i mange årtier, og det er nemt at se hvorfor. Granit er skåret i store plader (typisk op til 10 meter lang), så sømme er ikke et problem. Den er tilgængelig i en række farver og utrolige mønstre, lige fra mørkerøde og sorte til blues og browns.

Fordi dette materiale er natur sten, skal det imidlertid forsegles for at forhindre almindelige køkkenpletter. Denne fugemasse skal normalt genanvendes hvert 10. til 15. år. Ellers er det meget holdbart, selvom hjørner og kanter kan være modtagelige for chipping. Tilgængelig i mat eller poleret design er granit en fantastisk opgradering til ethvert køkken.

Hvad er de bedste bordplader

Almindeligt kendt som Formica, som længe har været et af de mest populære mærker for materialet, er plastlaminat blandt de mest alsidige og overkommelige bordplade muligheder. Selvom du gør meget intenst arbejde i køkkenet, kan du være sikker på, at dette slidstærke, slidstærke materiale er op til opgaven.

Laminat er vidunderligt elastisk, og det tilbydes i et svimlende udvalg af farver, teksturer og mønstre. Ud af alle materialer på denne liste er laminat det nemmeste at installere selv, så det er en særlig god mulighed for folk på stramme budgetter. Typisk sælges i ark, der er 2 x 4 fod eller 4 x 8 fod i størrelse, kan laminat også skæres for at passe lange tællere.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *