Teambuilding øvelser til børn

Gruppespil er fantastisk til børn; Ikke alene er sådanne aktiviteter sjove og engagerende for børnene selv, de er også en mulighed for at lære færdigheder som teamwork, samarbejde og kreativ tænkning. Teambuilding øvelsers giver også børnene mulighed for at opbygge relationer med hinanden og udvikle deres sociale færdigheder.

I denne vejledning forklarer vi fordelene ved holdbyggespil for børn og giver tips om, hvordan du leverer gruppespil til denne aldersgruppe.

Du vil lære:

Hvordan teambuilding øvelser kan gavne børn

Typer af korte Teambuilding øvelser egnet til børn

Tips til levering af teambyggespil til børn

Sikkerhed under aktiviteter til børn

De 20 bedste opvarmnings spil og aktiviteter for børn

Børn kan også lære af teambuilding øvelser

Børn under 12 år er fyldt til grøden med nysgerrighed om verden og ønsket om at lære. Det er den perfekte tid til at introducere vigtige livsfærdigheder som teamwork, kreativ tænkning og samarbejde. I denne alder kan de være for unge til at forstå sådanne begreber gennem teoretisk læring, så læring ved at gøre er en glimrende måde at give disse færdigheder på.

Gruppespil til børn er også gode til at opbygge selvværd. Gennem sådanne aktiviteter lærer børnene mere om deres evner og strækker sig selv for at nå de mål, de måtte have troet uopnåelige. Den selvtillid, som de opnår gennem succesfuldt at færdiggøre holdbyggespil, kan overføre til andre aspekter af deres liv som skole, ekstrauddannede aktiviteter og familie.

En anden fordel ved teambuilding øvelser til børn er, at de får til at udvikle deres sociale færdigheder. Teambyggespil kræver typisk, at deltagerne arbejder tæt sammen for at opnå et ønsket resultat. Børn lærer at kommunikere, artikulere deres ideer og kompromittere med andre i løbet af et gruppespil.

Typer af Team Building øvelser egnet til børn

Når det kommer til teambuilding øvelsers for børn, er der to nøglekriterier: enkelt og sjovt. Gem de mere komplekse gruppespil til ældre unge eller voksne, der er bedre egnet til udfordrende aktiviteter, der kan tage dem ud af deres komfortzone.

Se hvad i kan gøre med teambuilding øvelser

Hvorfor skal teambuilding øvelser for børn være enkle og sjove? Børn under 12 år har et meget kortere opmærksomhedsniveau sammenlignet med ældre børn, så det er vigtigt at holde dem engageret under aktiviteten. Brug af et sjovt gruppespil holder dem fokuserede og minimerer muligheden for, at de vil miste interessen og simpelthen nægter at deltage. På grund af deres yngre alder er det vigtigt, at aktiviteten og dens mål er let for dem at forstå.

Enkle og sjove gruppespil for børn kan stadig give en god lærerig oplevelse. Erfaringslæring har en stor indvirkning på børn, da de lærer mere effektivt ved at engagere deres sanser og interagere med andre og med deres omgivelser.

Her er 3 typer af teambuilding øvelsers, der er velegnede til børn:

Teambyggespil, der fremmer kommunikation mellem holdkammerater, giver børn mulighed for at hente kommunikationsteknikker og lære at dele deres ideer bedre med deres jævnaldrende.

Samarbejde

Gruppespil på teamwork lærer børn hvordan man samarbejder med hinanden. De lærer at respektere hinandens synspunkt, interagere på en positiv måde og arbejde sammen mod et fælles mål.

Tillid til bygning

Tillidsbygning øvelser giver børn mulighed for at lære interpersonelle færdigheder. Det hjælper dem også med at opbygge relationer med deres jævnaldrende og giver dem mulighed for bedre at forholde sig til hinanden gennem en fælles oplevelse.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *