Sælg mere med god seo

Skal man vælge en ting at bruge markedsføringsbudgettet på, så er det ofte bedst at bruge det på seo.

Seo dækker over søgemaskineoptimering, hvilket betyder hvor synligt dit firma er ved forskellige søgeord og søgesætninger.

Hvis man f.eks. søge efter ”god tømrer i Århus”, så er det meget vigtigt for de århusianske tømrer at være synlige på denne søgesætning.

Dette kan dygtige seo bureauer hjælpe din virksomhed med, og med gode placeringer på sådanne søgeord, så bliver salget styrket markant.

Den trafik man får ind på sin hjemmeside via Google, er altså den man kan øge med god seo. Man kalder også denne trafik for organisk trafik, hvilket er det modsatte af betalt trafik.

Den organiske trafik konverterer ofte utroligt godt, da folk får svar på deres søgeord på en god måde, og det derfor hjælper dem med at løse et problem. Firmaet kan så hjælpe med dette arbejde, hvilket er godt for begge parter.

Betalte reklamer om alle mulige slags emner rammer meget mere bredt, hvorfor de ofte ikke konverterer så godt og så koster de penge for hvert klik.

 

Seo er blevet kompliceret

 

Tidligere var seo meget simpelt og det handlede i bund og grund om at skaffe en masse ligegyldige links, så firmaet på den måde ville stige i søgeresultaterne.

 

De tider er dog ovre nu, da Google har forfinet deres algoritmer så meget, så de nemt kan skelne mellem oprigtige og gode links, og de dårlige unaturlige spam links, som kun har til formål at snyde Google.

 

Google straffer dem som forsøger at snyde hårdt. Enten bliver disse sider sendt langt tilbage i søgeresultaterne, ellers bliver de taget helt ud af indekset.

 

Det er nemlig vigtigt at have for øje, at Googles forretning bygger på glade besøgende på Internettet. Hvis Google ikke tilbyder de bedste søgeresultater for folk, så bliver folk sure på Google og vælger en anden søgemaskine.

 

Google har dermed al mulig interesse i at vælge de bedste og mest relevante søgeresultater for brugerne. De er de enormt gode til, hvorfor stort set alle bruger Google som søgemaskine.

 

Vælg den rette seo udbyder

 

Med de nye krav til seo, er det blevet endnu vigtigere at vælge en dygtig seo udbyder. Vælg en udbyder, som har meget fokus på den langsigtede strategi og som har fokus på at skabe værdi.

 

Det kan være via god ”content marketing”, som løser kundernes problemer og tiltrækker naturlige og troværdige links. Disse gode og naturlige links er nemlig rigtigt meget værd, da de for alvor styrker placeringerne i Googles indeks.

 

Pas på med dem, som lover markante resultater på kort tid, da det kan være de benytter sig at ikke helt fine metoder. Dette vil Google opdage før eller siden, og så bliver man straffet.

 

Tal åbent med dit seo firma om deres strategi. Er det et godt firma, så kan de forklare dig deres strategi til menigmand.

 

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *