Postkasser kan være svære at vælge imellem

Det første skridt i at købe en postkasse er at bestemme hvilket formål din postkasse skal opfylde, hvad enten det er så enkelt som at indsamle mail til en person eller så avanceret som at tilbyde en skjult avisdør. Hvad med en lås for at holde privat information sikker? Der er endeløse postkassemuligheder, så sørg for at overveje dine behov nøje. Når du har bestemt hvilke funktioner der passer til dine behov, vil du være bedre forberedt på at træffe en uddannet købsbeslutning.

Ting at overveje:

Hvor mange mennesker vil modtage mail til denne postkasse?

Vil du sende din postkasse i slutningen af ​​din indkørsel eller vedhæfte den til dit hjem?

Hvor meget mail modtager du ofte?

Har du brug for en multifamilie postkasse?

Hvilken type vejr vil i gennemsnit få din postkasse overfor?

Du vil overveje de specielle funktioner, der er tilgængelige på nogle postkassetyper, postkassematerialer og stilarter til at bestemme hvilken som passer til dig og dit hjem.

Materialer

Stål: Selv om stål har tendens til at være ekstremt slidstærk og rustfrit, kan det være nødvendigt at få det behandlet til ekstra beskyttelse mod vådt vejr.

Aluminium: Det er letvægts- og rustbestandigt, men det kan også være nødvendigt at have aluminium behandlet til vandbestandighed.

Plast: Det er let at vedligeholde og meget holdbart, dog ikke egnet til ekstrem varme.

Messing: Tilfører karakter og et mere formelt udseende, men vil også kræve konstant polering og glans for at undgå patina – en grønfarvet opbygning forårsaget af udsættelse for luft og fugt.

Hvilke funktioner skal en postkasse have?

Låsning: Sikre din mail med en låsemulighed for at sikre, at ingen andre har adgang til dine oplysninger.

Bagtilgang: For nem hentning skal du vælge en postkasse, der åbnes bagfra.

News Paper Holder: For at undgå en overfyldt postkasse eller skårne konvolutter, vælg en med en separat holder til omfangsrige aviser.

Personlig: Ved at føje dit navn til postkassen vil du sikre dig, at du ikke får en andens mail, plus det tilføjer også personlighed til en ellers dagligdags hjemfunktion.

Vægmonterede udendørs postkasser føjes direkte til dit hjems ydervæg og findes ofte i mere urbane omgivelser, hvor boligerne er tættere sammen og en post båre er til fods.

Fordele:

Nem mail hentning

Muligt fortelt eller overhængsbeskyttelse fra elementerne

Post-monteret

Hvad er godt ved monterede postkasser?

Post-monterede postkasser er fritstående og sidder generelt ved enden af ​​en indkørsel eller langs en kant. De er almindelige i flere landdistrikterne, hvor postbåren kommer med bil og må ikke få lov til at forlade deres køretøj.

Fordele:

Tilføjer tegn til din egen entre.

Der er en overflod af farver, materialer og stilarter at vælge imellem.

Kolonne-Monteret

Som en mere formel version af det eftermonterede design har kolonne-monterede postkasser en væsentlig stilopstilling og varer længere.

Fordele:

Bedre chancer for at overleve plovskader i de snedækkede vintermåneder.

Meget formel og mere permanent.

Mail Slots

Mail slots er en fantastisk måde at forenkle, hvordan du får din mail. Selvom de stadig mindre almindelige, tilbyder de stadig gammeldags, traditionel charme. Tjek med dit lokale postkontor i USA for at sikre, at din postbårer er til fods eller kan lade deres køretøj komme til at levere.

Fordele:

Problemfri, traditionelt design.

Perfekt til byhuse, hvor posten leveres til fods.

Multi-familie

Flerfamilie postkasser kommer i forskellige former og stilarter. Mange lejlighedskomplekser og forretningskontorer anvender disse indbyggede vægkasser, som er komplet med kataloger, der er bygget lige ind. Andre multi-familie udseende omfatter flere post-monterede postkasser som denne klassiske postkasse post.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *