Massagebrikse er godt at bruge til en ryg

Denne gang mødte vi en fantastisk kvinde, Lisa Clements. Hun har et ry for succesfuldt at massere legendariske musikere, og deres besætning har siden 2004 haft en unik praksis i de relativt usynlige områder af backstage-omklædningsrum og turistbusser, kendt som bagsiden af ​​huset i staging-terminologi eller BOH i live musik præstation arenaer op og ned på vestkysten af ​​USA.

Lisa praktiserer også de samme teknikker på festivaldeltagere i Earthlite massagebrikse stole, der genererer tusinder af dollars for velgørenhedsorganisationer, i hvad der betegnes front-of-house eller FOH. Enhver, der nogensinde har modtaget massage på en briks, mens han lytter til levende musik, kan vidne til, hvilken transcendental oplevelse det kan være. Ligger i San Francisco, Californien, er Lisa en touring massage terapeut, der rejser både i busser med besætningen eller i sin SUV fuld af massageudstyr, tilsyneladende en hel dag spa, afventer den næste “load in”. For nylig nåede Lisa ud til Earthlite for at dele sine oplevelser, give et indblik i, hvad gear virker for hende og erfaringer fra livet på vejen som en turterapeut.

Efter gymnasiet blev jeg spurgt om mine karrieremål, jeg husker at sige, at jeg ville være en roadie. Som teenager kunne jeg ikke artikulere, at jeg ønskede at arbejde indenfor underholdningsbranchen, fordi jeg virkelig ikke vidste meget om det. Så jeg valgte mit andet valg, som var massage terapi, og generelt var en meget bedre udnyttelse af mine færdigheder. Jeg indskrev mig i Brenneke School of Massage i Seattle, hvor jeg lærte de kliniske aspekter ved at give en ekstraordinær massage, der fokuserede specifikt på at identificere almindelige patologier set hos musikere.

Hvad skal du gøre hvis du har ondt i ryggen

Da jeg var færdig med skolen, hørte jeg fortællinger om bands “at tage terapeuter på tur”, og så begyndte forskningen musikindustrien, hvad en stagehand gør, hvordan koncertpromotorer, bandforvaltere og ture virker, indsamler information for at fusionere min kærlighed til musik og massage sammen. Jeg frivilligt stadig min tid til lokale spillesteder, møde de besætningsmedlemmer og sikkerhedsansatte, der driver forestillingen. Jeg ønskede at deskonstruere facaden af ​​”arbejde på rockstjerner” og begynde at fokusere mere på terapisiden for hele besætningen. En del af min succes er kommet fra at anerkende en underbevist befolkning og dedikere mig til at være mere end en nichet på turné, men bidrager faktisk til musikerens bundlinje ved at tilbyde klientorienterede oplevelser.

Jeg arbejdede i alle tænkelige arbejdsmiljøer undervejs, herunder masser af massagebrikse på stedet, arbejde i kursteder, kiropraktik og fysioterapi kontorer, herunder ledelse af fagforbundne massage terapeuter i lufthavnen. Hver erfaring lærte mig værdifulde lektioner i kundeservice og gæstfrihed. Jeg er simpelthen besat med at hæve industristandarderne for massagebrikse i levende musik og touring arena, opretholde de finere punkter af service og forbedre offentlighedens opfattelse om massagebrikse.

Se hvad du skal bruge massagebrikse til

Efter at have fejret ti år i massageindustrien benytter jeg for tiden en version af den rutine, der er udviklet til atleter af den legendariske terapeut, Pat Archer, herunder LOTS of Petrissage, Myo-Fascial Release, Neuromuscular Re-Education og Trigger Point-teknikker. Til manuel terapi foretrækker jeg jojoba, æteriske æteriske olier, og Arnica i kombination med hydroterapi, varme håndklæder og aromaterapi, endda gloved intraoral arbejde. Ved hjælp af denne kombination får jeg resultater, når jeg tour med musikere, der præsenterer kroniske tilstande. Sommetider benytter vokalister stolen, præ-performance, for at minimere overbelastning i ansigtet, da jeg lærte at arbejde med bandet Styx. Musikere søger normalt specifikke wellness-orienterede sessioner på bordet, og koncertgæster ønsker en mere generel, forfriskende, sjov stolmassagebehandling. Fokus for at levere klientorienteret arbejde er det samme for begge typer kunder, at det ene fælles tema mellem sessioner.

Ingen session er typisk, hver præsenterer sin egen blanding af udfordringer, hovedsagelig ved at opretholde kontakten, mens krævende anmodninger fra personer, der er dybt kreative, med en vis tidsstyring blandet. Ved at yde terapeutisk massagebrikse kan kunstneren give mere til deres præstationer, bidrage til deres daglige velvære, og hvis de anvendes korrekt i løbet af en tur, kan massage give målbare forandringer i væv, fleksibilitet og smertelindring fra gentagne stressforstyrrelser og generel træthed.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *