Kunstige planter er nogle mange gerne vil have

Jeg husker at have læst en liste en gang om de øverste 25 kardinalen synder af indretningsredere boligejere gøre, og placeret et sted nær toppen var kunstige planter. Hurtigt frem til nutiden, når designere synes at være fortaler for kunstig flora med stigende frekvens. Er det sandt? Har kunstige planter vendt hjørnet fra faux pas til moder rigtige?

Det er et tiltalende perspektiv for os, der tilsyneladende mangler den medfødte evne til at holde virkelige planter i live. Jeg er sikker på, vi fortæller os selv, det er fordi værelserne i vores hus er for mørke (ikke altid sandt!), Eller at vi simpelthen ikke har råd til det smukke -figentræ, der dominerer perfekte IG-vignetter.

Leder du efter det bedste falske figentræ?

Vi sammenlignede nogle af de øverste valg i vores studie og troede, fra World Market (kr 179) var det mest realistiske køb.

Nogle gange er disse ting legitimt. Men desværre, for nogle af os blev vi født med en sort tommelfinger. Tro mig, jeg forstår, hvor svært dette kan være at acceptere. Jeg er en kvinde der er glad for havearbejde, selvom jeg har dræbt utallige planter.

Det er ikke alle der har tid til at passe rigtige planter

Så besluttede vi at sammensætte denne meget ægte guide til at købe meget falske planter. Her håber vi det vil hjælpe dig med at kunsten eller inkorporere disse undervurderede, lavt vedligeholdende skønheder ind i din hjemindretning.

Kunstige planter mod stofplanter

Teknologien er kommet lang, langt fra de super-falske udseende silkeplanter, som vores bedstemor havde overalt. Fremskridtet betyder, at kunstige plantergiver har en utrolig realistisk tekstur, farve og, afhængigt af kvaliteten af ​​den falske plante, selv reflekterende egenskaber. Dette er især gældende for kunstige planter, der kan laves med hjælp af skimmelsæt af ægte planter. Nogle er lige fyldt med skum til en ultrarealistisk tekstilkvalitet.

Silkeplanter er også meget mere tilbøjelige til at blive slidte end kunstige planter. Det er en dødens pølse , du har en faux bregne på dine hænder, når dets blade er flettet eller bleget ud af solen.

Hvad skal man se efter, når man køber kunstige planter

Prøv at udnytte hovedårsagen til, at moderne kunstige planter fungerer så godt, hvilket er, at de ligner udseendet af visse levende planter. Du kan gøre dette ved at købe hovedsagelig falske versioner af planter med det naturligt “plast-y” æstetiske: aloe, fjerklidfigen, luftplanter, lotusblad, slangeplanter, banantræer, filodendrons, maguey-stilke, monsterblad, visse typer af bregner, fugl af paradis planter og succulenter – selvfølgelig! – er alle solide plukker.

Hvad er grunden til at silkeplanter vinder

Og andre smarte idéer er at købe kunstige planter og efterligne bevarede sorter af rigtige planter. Efter alt, bevarede levende planter sig ikke så godt som kunstige! Sandsynligvis er det mest et klassiske valg i denne kategori ville det være den gård-chic boxwood krans.

Hvad du bør fjerne, er planter der rammer dig som særligt gimmick. Hvis planten er peberet med falske regndråber, handler det f.eks. Bare om at blive undersøgt.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *