Hvilken kultur har det bedste karneval

Hver kultur har sin egen måde at holde en god fest på, og hvilken bedre måde er der for at holde en fantastisk fest end at stoppe hverdagen for en strækning for at nyde et fabelagtigt karneval? Læs videre for din officielle karnevalspandeliste, fra Spanien til New Orleans til De Kanariske Øer.

Karnevalet Santa Cruz de Tenerife afholdes hver februar på De Kanariske Øer, hvor Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på den største ø. Selv om navnet på dette karneval måske ikke er så kendt, anses det for at være det næstbedste i verden efter Rio de Janeiros berømte karneval! Festen starter fredag ​​og fortsætter lige igennem Ash Wednesday, når deltagerne går igennem en tradition kaldet entrerer de la sardina (der betyder “begravelse af sardin”), men ikke for at bekymre sig – festen begynder igen den følgende weekend.

Rio de Janeiro Karneval

Helt lige før lånet hvert år er Rio de Janeiro Karneval verdensomspændende standard for store festivaler. Med over to millioner mennesker til stede hvert år er det verdens største karneval og har været kørt årligt siden 1723. Selvom opdrættere får lov til at bevæge sig frit omkring festen, og flåddene er selv ret organiserede – de er udelukkende bemandet med samba skoler, eller grupper af naboer, der ønsker at holde sammen. Dette er fyldt med street festivaler og mange fester, og endda funktioner Queens of the Karneval.

Karnevalet i Italien er noget særligt

Karneval of Venice, som finder sted lige før Lent og slutter på den hellige dag, handler om de dekorative masker, der er hjemmehørende i selve byen. Selv om ingen er helt sikker på, hvordan dette karneval begyndte, siges det til dato helt tilbage til 1162, men det blev ekstremt berømt i det 18. århundrede for sit overskud og blev endog ulovligt fra 1797 til 1979 takket være den konservative konge i Østrig (som endda udelukket masker helt). Nu er maskerne ikke længere ulovlige, hver gigantisk by holder en konkurrence for la maschera più bella eller ‘den smukkeste maske.’

Cadiz Karneval er blot en af ​​mange, der sker i Spanien, hvilket bestemt ikke har nogen mangel på festligheder. Selvom selve festivalen kun løber i to uger hvert år, bliver resten af ​​året stadig forbrugt med øvelser, planlægning og forberedelse, hvilket gør det til en året rundt. Cadiz er afhængig af musik til underholdning, og de mest populære musikalske forestillinger er altid chirigoterne, der bruger verdensomspændende nyhedshændelser som foder til deres sangtekster.

Karnevalet i mardi gras

Mardi Gras

På plads på Fat Tuesday, som lovligt blev erklæret en ferie i Louisiana i 1875, er Mardi Gras bestemt en af ​​de mest berømte festivaler i USA og måske i hele verden. Selvom mange af Mardi Gras ‘traditioner udviklede sig i middelalderlig europa, specielt i steder som Rom og Venedig (som selvfølgelig ser sin retfærdige andel af karnevaler), kom de til New Orleans ved dets oprettelse i midten af ​​1700’erne. I dag rejser spændte partiers fra hele USA for at deltage i Mardi Gras-festlighederne, og Mardi Gras er kendt for overfyldende floats og kostumer, beruset nytænkning og selvfølgelig … perler.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *