Hvad er den bedste reparation af undertag?

Til sidst slides alle tag og skal udskiftes. Du ønsker ikke at gøre det for tidligt, fordi du spilder penge. Men du vil heller ikke vente for længe, ​​for da ender du med lækager og dyre vandskader. For at få timingen rigtigt, skal du vide, hvordan du vurderer det samlede tag på dit tag og identificerer tidlige tegn på svigt i taget.

Det nationale gennemsnit for et nyt asfalt-helvedesildtag er omkring 21.500, ifølge Remodeling’s 2010-11 omkostning vs. værdi-rapport, hvoraf du vil inddrive 12.800 ved videresalg (59.5%). For avancerede materialer, såsom stående sømmetal, springer omkostningerne op til 38.000.

Hvis det meste af dit tag stadig er i god form, giver en pletreparation mening. Men hvis der er tegn, som taget er ved at gå op, eller hvis det er mere end 20 år gammelt, kan det være det smarte valg at udskifte det.

Vær opmærksom på tidlige tegn på taglækage

Hvis du kontrollerer tilstanden på dit tag mindst en gang om året, skal du være i stand til at planlægge på forhånd for nødvendige reparation af undertag. Tidlige tegn på problemer inkluderer mørke områder på lofterne, skrælning af maling på undersiden af ​​tagets overhæng, fugtige pletter ved siden af ​​ildsteder og vandfarvninger på rør, der lufter vandvarmeren eller ovnen.

spænding, krølning eller blærer; og slidte områder omkring skorstene, rør og ovenlys. Hvis du finder bunker af korn fra asfalttagsten i tagrenderne, er det et dårligt tegn, da granulaterne afskærmer taget mod solens skadelige ultraviolette stråler. Sorte alge-pletter er bare kosmetiske, men masser af mos og lav kan signalere tagdækning, der er forfaldet nedenunder.

Se de rigtige metoder du kan lave reparation af undertag på

Hvis du inspicerer på egen hånd og finder foruroligende tegn, især hvis taget er gammelt, eller der har været en storm med kraftig vind eller hagl, skal du få en professionel vurdering. Nogle tagdækningsselskaber gør dette gratis; specialiserede taginspektører, som dem, der arbejder gennem National Roof Certification and Inspection Association, opkræver omkring $ 175.

Når reparation af undertag giver mening

Du kan normalt reparere en lækage i et tag, der ellers er sundt. Omkostningerne kan variere fra $ 10, hvis du bare har brug for at sprøjte noget tagdækmastik i et hul sammen med skorstenen, der blinker til $ 1.000 for at fikse en lækage i en tagdal. Hvis noget pludseligt og uforudset, såsom en storm, får en lækage til at vises, vil din husejers forsikring sandsynligvis dække reparationerne. Men du er stadig ansvarlig for at begrænse skaden, så læg spande ud og prøv at få en lokal tagdækning til at sprede en presenning, mens du sørger for reparation af undertag. Forsikring dækker muligvis ikke problemer, der stammer fra et slidt tag eller manglende vedligeholdelse.

At fjerne gamle tagdækning og starte forfra koster typisk omkring $ 3 en kvadratfod til grundlæggende sammensætning helvedesild. Du er muligvis i stand til at forlade et eksisterende enkelt lag og tilføje et andet lag ovenpå det for ca. $ 2 per kvadratfod. Hvis du planlægger at blive i huset i kun et par år, kan det virke som en smart måde at spare på. Men medmindre du er så presset på kontanter, at din eneste andre mulighed er at risikere lækager, er det falsk økonomi. Det andet lag vil ikke vare så længe – kun cirka 15 år snarere end standard 20 – og du får ikke nyt blink eller underlag eller muligheden for at opgradere til funktioner, der gør et tag stærkere. Plus, når du går til at sælge, vil dit genoverdækkede tag se lidt klumpet ud, og potentielle købere kan muligvis fortolke de to lag som et tegn på, at andre hjemmeforbedringer også blev udført på billige.

Billige reparation af undertag på

Sørg for at faktor i skjulte omkostninger

Når du vurderer bud, skal du ikke bare se på det samlede beløb. Et estimat med bare knogler kan omfatte et enkelt lag 15-pund byggepapir under tagdækningen, mens et bedre, men dyrere bud inkluderer 30-pund papir plus selvklæbende gummiholdigt materiale langs tagskærmen for at beskytte mod skader fra isdammer. Bud kan også variere, hvad enten de inkluderer omkostningerne ved bortskaffelse af den gamle tagdækning, timepriser for strukturreparationer og omkostninger i forbindelse med tagrender.

Når du er bosat på en entreprenør, skal du kontrollere, at virksomheden er licenseret og forsikret. Diskuter også, hvordan besætningen minimerer skader på landskabsarkitektur, og hvem der skal betale for alt, hvad der sker. Planlæg tagarbejdet under tørt vejr, hvis det er muligt, så din græsplæne ikke tager så meget af en juling. Du sover også bedre, hvis du ikke bekymrer dig om, at regn kommer ind, når taget er halvt gjort.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *