Fjerbolde er noget som er vigtigt at have i god kvalitet

Fjerene er skøre; de bryder let og ofte skal udskiftes flere gange i løbet af et spil. Af denne grund er der udviklet syntetiske penduler, der erstatter fjerboldene med en plastisk nederdel. Spillere refererer ofte til syntetiske penduler som plast og fjederbusker som fjerbolde.

Fjeder shuttles skal være korrekt befugtet i mindst 4 timer før afspilning for at flyve den korrekte afstand til den rigtige hastighed og til at vare længere. Korrekt befugtede billige fjerbolde flex under spil, hvilket forbedrer skyttens hastighedsændring og holdbarhed. Tørre fjerbolde er skøre og bryder let, hvilket forårsager, at skytte buset skifter. Mættede fjerbolde er “grødet”, hvilket gør fjær keglen smal for meget, når den rammes kraftigt, hvilket får skibet til at flyve alt for langt og hurtigt. Fugtighedsbokse bruges ofte, men en simpel fugtig svamp indsat i fjerbolde enden af ​​den lukkede transportør vil fungere fint. Vand må aldrig røre etuiet på skytten. Pendulkørsler testes forud for spillet for at sikre, at de flyver sandt og i god fart og dækker den korrekte afstand. Forskellige vægte af pendulkørsler bruges til at kompensere for lokale atmosfæriske forhold. Både luftfugtighed og højde over havets overflade påvirker transportflyvning. World Badminton Føderation Regler siger, at skyttelbusserne skal nå fjerbolde betjeningslinjen plus eller minus halvdelen af ​​sporvognens bredde. Ifølge fabrikanterne (!) Vil ordentlig skyttel Buss normalt rejse fra baglinjen af ​​retten til lige kort fra den lange dobbeltservicelinje på den modsatte side af nettet med et fuldt underjordisk hit fra en gennemsnitlig spiller.

Hvad er fordelene ved gode fjerbolde

Udgifterne til gode kvalitetsfjerboldener svarer til den af ​​plastik af god kvalitet, men plastik er langt mere holdbar, og holder typisk mange kampe uden nogen form for svækkelse af deres flyvning. Pendulkørsler er let beskadiget og skal udskiftes hvert tredje eller fjerboldene spil, og hurtigere hvis de er beskadige og ikke flyver lige. Dette interfererer med spillet, da forringelsen af ​​flyvebussen kan misdirect retningen af ​​skytten.

De fleste erfarne og dygtige spillere foretrækker langt fjerbolde, og seriøse turneringer eller ligaer spilles altid ved hjælp af fjerbolde bøjler af højeste kvalitet. Erfarne spillere foretrækker generelt “fornemmelsen” af fjederbusker [krævet henvisning] og hævder, at de er i stand til at styre fjerbolde fjederen bedre end plastens. I Asien, hvor der er mere overkommelige overfiskeskuffer end i Europa og Nordamerika, er der ikke nogen brug af plastikbøsninger.

Fjerbolde har styrken i rotationen

Spilleegenskaberne for plast og fjerbolde er væsentligt forskellige. Plast flyver langsommere på den første indvirkning, men sænkes mindre mod slutningen af ​​deres flyvning. Mens fjerbolde har tendens til at falde lige ned på et klart skud, går plast aldrig helt tilbage til en lige dråbe, der falder mere på en diagonal. Fjederbolde kan komme ud af strenge med hastigheder over 320 km / t (200 mph), men sænk hurtigere, når de falder. Af denne grund gør fjederbussen spillet til at virke hurtigere, men det giver også mere tid til at spille slag. Fordi fjerbolde skibene flyver hurtigere ud af ketcherne ansigt, har de også en tendens til at forårsage mindre skulderpåvirkning og skade. Shuttle spil er et fysisk rigorøst spil, der behøver at løbe, bøje hurtigt og spille indendørs som enten en single eller som doubler spil.

Recent Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *